Diana Șoșoacă nu se va înscrie în alt partid: "Nu poți să te alături partidelor contra cărora ai luptat"

„Exclusă am fost la televizor pentru că în fapt eu nu am primit nicio decizie în acest sens. Nici nu știu când s-a întrunit AUR-ul pentru că AUR-ul nu s-a întrunit. Dacă asta e voință lor, este treaba lor. Eu am venit pe calea mea, am venit cu profesionișții, am ridicat partidul cu toți cei care au candidat. Au încălcat niște înțelegeri, există un protocol pe care nu l-au respectat”, a declarat Diana Șoșoacă.

Totodată,Diana Șoșoacă spune că nu se gândește să se alăture altui partid.

„Nu poți să te alături partidelor contra cărora ai luptat. Atunci când promiți ceva oamenilor trebuie să te ții de cuvânt. Nu poți să ai derapaje. Poți să ai greșeli dar îți ceri scuze, mergând pe linia dreaptă.

Au fost supărați că de ce nu merg cum mi se impune. Cum să-mi impui mie, jurist, avocat de meserie, să votez cum vrei tu, sau să spun ce vrei tu”, a spus Diana Șoșoacă.

De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR. Motivele care stau în spatele deciziei

Excluderea senatoarei Șoșoacă din AURA. Liderii formațiunii politice au explicat de ce au luat decizia să o dea afară pe Diana Șoșoacă din partid. Este „colerică și emană numai energie negativă” a explicat liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric.

Sorin Lavric a precizat că toţi membrii Biroul Central au fost de acord cu excluderea avocatei.

Senatoarea Diana Șoșoacă i-a acuzat pe liderii partidului, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, de misoginism, spunând că și-au trădat electoratul.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *