Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că a transferat miercuri către compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor şi a combustibilului.

„O parte din acționarii Companiei Romprest SA au decis anul trecut să ne șantajeze lăsând gunoiul pe străzile Sectorului 1. Săptămâna trecută au început din nou acest șantaj, amenințând că de mâine nu vor mai ridica gunoiul. Argumentele?”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Am transferat către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului

„Nu mai au bani de salarii și de combustibil din cauza că Primăria Sectorului 1 nu a plătit facturi declarate nelegale de Curtea de Conturi din vremea primarului dinainte. Pentru aceste facturi Romprest a cerut executarea silită a Primăriei, iar instanța le-a respins solicitarea. Am transferat astăzi către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului. Solicitarea lor era plata a 100 milioane lei pentru facturi restante, în condițiile în care anul trecut Primăria Sectorului 1 a achitat deja 200 de milioane lei către Romprest”, a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Clotilde Armand anunță de asemenea că îl va „acționa în instanță pe directorul general adjunct al Romprest, pentru toate calomniile, șantajul și linșajul mediatic orchestrat de acesta”.

Un procuror de la Secția Specială a cerut poliției să renumere toate voturile de la alegerile locale câștigate de Clotilde Armand în Sectorul 1

Procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ) a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția București să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

Procurorul SIIJ a dispus măsura într-un dosar constituit în urma plângerii PSD.PSD a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor și a reclamat comiterea unor infracțiuni de către Dan Barna, președintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – președintele Biroului Electoral Sector 1 și Andrei Nicolescu, membru USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *