Diana Șoșoacă, blocată de Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat joi că că i-a fost blocat contul de Facebook și amenință că va acționa în instanță rețeaua de socială. Senatoarei  Diana Șoșoacă i-a fost blocat contul după ce a jignit o internaută.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata Diana Șoșoacă, la Romania TV, potrivit G4Media.

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor. Șoșoacă a mai spus că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu fanii săi.

Diana Șoșoacă s-a dus în Valea Jiului pentru a „câștiga capital politic” consideră Virgil Popescu, ministrul Energiei.

„S-au încins spiritele. Practic, nu s-au dus acolo să rezolve probleme, ci s-au dus să se folosească de această problemă, a întârzierii plății salariilor, care cu adevărat este o problemă pentru acea zonă – este o zonă monoindustrială – să câștige un capital politic. Nu este normal. Toți trebuie să tragem în aceeași direcție să găsim o rezolvare pentru Valea Jiului.

Diana Șoșoacă s-a dus în Valea Jiului. Într-a șasea zi de proteste ale minerilor, la Lupeni au ajuns liderii AUR și senatoarea Diana Șoșoacă, care fusese exclusă din acest partid, în încercarea de a se asocia cu protestul minerilor.

O parte dintre oameni i-au scandat numele senatoarei și aceasta a vorbit cu câțiva reprezentanți ai minerilor și chiar s-a îmbrățișat cu unul dintre ei, fără să poarte mască în tot acest timp.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *