Clotilde Armand anunță suspendarea a doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată, încă din 2018, pentru infracțiuni de corupție

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat marți, într-o postare pe Facebook, suspendarea din funcție a doi directori de la Administrația Domeniului Public, care au fost trimiși în judecată în urmă cu trei ani pentru luare de mită și mărturie mincinoasă.

”Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă”, a spus  Armand.

„Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul uneia dintre cele mai bogate direcții din primărie”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DNA în martie 2018, este vorba despre Alin Vieru, director general al Administrației Domeniului Public (A.D.P.) Sector 1 București, acuzat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită, și de Anca-Maria Gagu, șef al Serviciului Juridic din cadrul A.D.P., acuzată de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Clotilde Armand a pus ochii pe Institutul Levantului

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, propune ca instituţia pe care o conduce să preia clădirea în care funcţionează Institutul Levantului şi să o transforme în şcoală.

„Există o mare provocare pentru şcolile din Sectorul 1 care sunt tot mai aglomerate. Ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, să eliminăm supraglomerarea din clase pentru ca elevii noştri să înveţe în condiţii civilizate.  Am trecut astăzi pe lângă o clădire situată la câţiva metri de Arcul de Triumf. Clădirea se numeşte Institutul Levantului”, spune primarul Clotilde Armand.

„În perioada în care România era condusă de Dragnea a fost înfiinţat acest Institut de Studii Avansate a Culturii şi Civilizaţiei Levantului condus de fostul preşedinte al României – dl. Emil Constantinescu”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) vor pierde sportul de antenă, de 15% din venitul de bază, după ce vor fi mutați într-un alt sediu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *