Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) vor pierde sportul de antenă, de 15% din venitul de bază, după ce vor fi mutați într-un alt sediu.

Clotilde Armand a mai spus că a cerut tuturor instituțiilor din subordinea Primăriei Sector 1 să facă noi expertize de măsurare a radiațiilor din sediu cu ajutorul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) pentru a vedea dacă se justifică existența acestui spor.

Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supărați pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Școală Regală. Sunt aproape 100 de angajați. O parte sunt relocați în Piața Mureș și o altă parte în clădirea din Șoseaua Odăi.

Clotilde Armand taie sporul de antenă al angajaților din Primăria Sectorului 1

„Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Pentru a nu exista alte îndoieli cu privire la siguranța cetățenilor și implicit a angajaților, am cerut tuturor subordonatelor și direcțiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiațiilor cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații”, scrie Clotilde Armand.

Tot astăzi, am solicitat ANCOM să verifice dacă există vreo problemă cu nivelul radiațiilor în imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problemă cu proiectul Școlii Regale.Până atunci, îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia vor fi investiți în educație și școli”, a mai spus Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *