Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu: Vom depune moțiune de cenzură în sesiunea aceasta

Marcel Ciolacu a declarat într-o conferință de presă susținută miercuri că PSD intenționează să depună moțiune de cenzură, motivând că deși criza din Coaliție s-a rezolvat pentru moment, „într-o lună nu mi-ar fi mare mirarea să mai avem o altă criză”.

Marcel Ciolacu anunță o moțiune de cenzură

Întrebat de jurnaliști dacă PSD ia în calcul depunerea unei moțiuni de cenzură, deși criza din coaliție s-a rezolvat, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Categoric. Vom depune o moțiune în această sesiune. Ruptura dintre ei este mult prea mare, sunt total diferite cele două partide, PNL și USR, și nu mare mi-ar fi mirarea ca în maxim o lună să mai avem încă o criză”, a spus liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„Este posibil să reușească, de aceea o depunem (moțiunea de cenzură – n.r.). Câteodată căderea unui Guvern duce la închiderea unor crize majore politice”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus în conferința de presă de miercuri că România a fost singura țară care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie și a catalogat criza Coaliției drept una „de pubertate politică”, potrivit Digi 24.

„România a fost singura țară care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie, când spitalele și secțiile ATI au rămas fără bani. Toate aceste costuri au fost plătite de către români și de companiile economice din România. A fost, de fapt, o criză de pubertate politică. Am avut de-a face cu niște partide politice imature care și-au pus interesele mai presus de interesele românilor. Din acest moment, premierul Cîțu a devenit pisi-Cîțu. Înainte de a semna ceva va trebui să răsfoiască acordul coaliției. Dacă nu are voie va trebui să-i roage pe cei din coaliție să-l roage să semneze. Voiculescu ar fi trebuit schimbat de la prima moțiune a PSD, nu să se ajungă la acest scandal. Românii au plătit cu viața ca să se ajungă la această demitere. E obligatoriu ca premierul să repare urgent tot ce a făcut Voiculescu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *