Image default
Actualitate

Florin Cîțu, mesaj cu turiștii care au mers la mare: „Ne vedem vara aceasta și în Vamă”

Premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor care s-au aflat în mini-vacanța de Paște pe Litoral. El a spus că va merge și în Vama Veche și le-a mulțumit pentru că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters (petreceri care țin toată noaptea, n.r.)”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Postarea vine după ce mai mulți tineri aflați în Vama Veche l-au chemat pe Florin Cîțu la mare.

Florin Cîțu: „Ne vedem vara aceasta și în Vamă”

Zeci de mii de turiști și-au petrecut acest weekend la mare, în minivacanța de Paște, care a coincis  și cu cea de 1 Mai, momentul de debut al sezonului estival. Din cauza pandemiei, petrecerile sunt interzise. În nicio stațiune, cluburile și terasele nu pot rămâne deschise după ora 22:00. Așa s-a întâmplat și aseară în Vama Veche, cunoscută pentru petrecerile care se încheiau după răsăritul soarelui.

Premierul Florin Cîţu a transmis, luni, un mesaj jurnaliștilor, de Ziua libertății presei, susținând că lupta acestora pentru adevăr este vitală mai ales acum „pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie”, și a îndemnat presa să fie „partener” în efortul de responsabilizare a românilor pentru a se vaccina în număr cât mai mare.

„De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie, a transmis Florin Cîțu, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului..

Premierul Florin Cîțu consideră că presa trebuie să fie, în continuare, un partener în „efortul comun” de responsabilizare a oamenilor pentru a se vaccina.

„Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, a mai transmispremierul Florin Cîțu.

Related posts

Ludovic Orban: De la fostul primar general nu am primit decât adrese în care ni se cereau bani

Andrada Ionescu

Guvernul Orban ia în calcul limitarea deplasărilor pe timp de noapte și vrea mască obligatorie unde rata de infectare depășește 1,5 la mia de locuitori

Andrada Ionescu

Florin Roman, acuzații la adresa colegilor liberali: „Violeta Alexandru a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL”

Andrada Ionescu

Leave a Comment