Premierul Florin Cîțu a confirmat, luni, că a avut o întâlnire cu primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, în contextul pregătirilor din partid pentru congres, dar nu a dorit să dea detalii despre subiectele discutate, afirmând doar că își dorește o funcție în PNL, pentru că experiența pe care a acumulat-o „poate să ajute partidul în perioada următoare”.

„Domnul Boc este în București în aceste zile și ne vedem de fiecare dată când vine în București”, a spus Florin Cîțu, întrebat dacă s-a întâlnit cu Emil Boc. Cîțu nu a dat detalii despre discuțiile din interiorul PNL, dar a confirmat, din nou, că își dorește o funcție în PNL”, a spus Florin Cîțu.

„Eu am spus întotdeauna că eu cred că experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să adauge sau poate să ajute partidul în perioada următoare”, a spus Florin Cîțu

Întrebat în ce relații este cu președintele actual al PNL; Ludovic Orban, premierul  Cîțu a spus: „una foarte bună”.

La întrebarea dacă l-ar putea susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia PNL, Cîțu a răspuns că nu este încă oficial candidat.

„Stați să avem congres, să vedem care sunt candidații și atunci veți vedea și susținerea mea”, a spus Cîțu, scrie G4Media.

Florin Cîțu îl cheamă pe Marcel Ciolacu la discuții: „Ne vom vedea săptămâna aceasta”

Premierul Florin Cîțu spune că se va întâlni cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, „săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare” și că îi va face șefului PSD o invitație oficială pentru a discuta pe tema PNRR.

Premierul a precizat că nu s-a răzgândit în ce privește întâlnirea cu Ciolacu, dar că întâlnirea nu a fost încă pusă pe agendă. Anterior, guvernul dezmințise o întâlnire între premier și liderul PSD.

„Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută și ne vom vedea, sper, săptămâna aceasta, la guvern, o să îi fac o invitație oficială să discutăm puțin pe tema PNRR-ului”, a spus premierul Florin Cîțu la Parlament, scrie Digi 24.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *