Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că propunerea pentru un nou ministru al Finanţelor trebuie să fie a partidului, urmând să fie discutată şi cu prim-ministrul Florin Cîțu.

„Nu am abordat acest subiect, voi discuta cu premierul Cîţu acest subiect. Cu siguranţă, mă voi înţelege cu premierul asupra unei soluţii”, a afirmat Orban, la finalul şedinţei coaliţiei guvernamentale, întrebat despre faptul că premierul Florin Cîţu deţine funcţia de ministru interimar al Finanţelor.

Florin Cîțu a precizat că şeful Executivului nu i-a prezentat nicio propunere de ministru al Finanţelor, adăugând că aceasta va veni din partea PNL, după o discuţie cu premierul.

„Deocamdată, premierul girează portofoliul de la Finanţe o perioadă de timp, până când vom formaliza o propunere. Nu am discutat asupra acestui subiect, nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 45 de zile. Evident, trebuie să fie o propunere a PNL, care să fie discutată şi cu premierul”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Când urci muntele, îl urci la picior şi îţi trebuie suflu

Ludovic Orban, presedintele PNL, aflat în campanie electorală, a precizat, vineri, că atunci când urci muntele îţi trebuie suflu, “nou sau vechi”, iar când ajungi pe creste să fii deschis către toată perspectiva şi mai ales “să nu uiţi niciodată de ce ai urcat”.

„Întotdeauna am intitulat Vâlcea Ardealul Olteniei. Este o zonă superbă cu tradiţii, o zonă cu oameni puternici, o zonă cu oameni aflaţi pe picioarele lor, o zonă în care întotdeauna m-am simţit foarte aproape. Noi ăştia care am trăit de o parte şi de cealaltă a muntelui simţim parcă lucrurile altfel, avem o altă percepţie asupra spaţiului, asupra înălţimilor, asupra modului în care trebuie să urci în viaţă. Când urci muntele îl urci la picior şi îţi trebuie suflu, nou sau vechi, îţi trebuie suflu, tată”, a spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul