Liviu Dragnea

Avocata lui Liviu Dragnea a postat, joi, pe Facebook, prima fotografie cu fostul lider al PSD de acasă. Dragnea a fost așteptat acasă și de Carmen Dan, fost ministru de interne, dar şi de Codrin Ştefănescu, unul dintre prietenii săi apropiaţi.

„Momentul mult așteptat! Doamne ajută! Liviu este acasă! Fericire maximă”, a scris avocata Flavia Teodosiu pe Facebook. În fotografia postată pe Facebook, Liviu Dragnea apare alături de iubita sa Irina, de fiul său, de avocata Flavia Teodosiu, de Carmen Dan, fost ministru de interne, dar şi de Codrin Ştefănescu.

Prima fotografie cu Liviu Dragnea de acasă. Cine a venit să-l viziteze pe fostul lider al PSD

De asemenea, Codrin Ștefănescu și Carmen Dan l-au așteptat pe Dragnea în fața casei.

Mai mult, Codrin Ștefănescu a postat imediat o imagine pe Facebook cu Liviu Dragnea în momentul în care a fost eliberat.

Tototdată, Carmen Dan a spus într-o intervenție, joi, la Digi 24 că a primit cu bucurie vestea eliberării lui Dragnea.

„Am primit-o cu multă bucurie, evident. Pentru că îl cunosc pe Dragnea de mai bine de 20 de ani, pentru că am lucrat cu el şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a declarat Carmen Dan.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD a ieșit din penitenciarul Rahova, joi, unde a fost așteptat de iubita sa Irina, dar și de câțiva susținători ai acestuia. „A fost o perioadă de doi ani de chin și suferință”, a descris Liviu Dragnea experiența din penitenciar. Dragnea se afla după gratii de doi ani și 2 luni, respectiv din 27 mai 2019 când a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *