Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 al Capitalei, a anunțat că și-a depus candidatura pentru președinția PNL București.

El a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare împreună cu premierul Florin Cîțu, care candidează pentru funcția de șef al partidului la congresul din septembrie.

”Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine”, a spus Ciucu.

„Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

„Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine mă interesează în special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei, pe fonduri europene, în special PNNR (PNRR, Planul Național de Redresare și Reziliență, n.r.)”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Ce spune Ciprian Ciucu despre o nouă stație de sortare

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune, de asemenea, că este nevoie de o nouă stație de sortare și una de compost iar stația de depozitare să fie construită în afara Municipalității București.

“Cel mai important este să nu mai fim dependenți la cheremul unui singur operator. Noi trebuie, ca să găsim o soluție, și aici trebuie să ne ajute neapărat ministrul Mediului și dânsul a avut o deschidere și a fost foarte constructivă astăzi la întâlnire, astfel încât Municipalitatea, primarul general, împreună cu primarii de sector, să găsească un loc în care să construiască o astfel de stație de depozitare. După ce vom fi avut și sortare, stație de compost, o mică fracție să meargă acolo. Nu cred că noi, ca București, capitală, plus șase sectoare, să nu putem să facem acest lucru”, a spus Ciprian Ciucu.

Primarii de sector din București, primarul general al Capitalei, prefectul și ministrul Mediului s-au întâlnit miercuri la Primăria Sectorului 1, unde au discutat soluțiile pentru gestionarea problemei deșeurilor din cel mai mare oraș al României, care este vulnerabil în fața monopolurilor create de operatorii de salubritate, potrivit acestora.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *