Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, la poarta penitenciarului după ce a ieșit din închisoare „Unde e Irina?” 

Liviu Dragnea a făcut, joi, primele declarații din poarta penitenciarului Rahova, de unde a fost eliberat după decizia Tribunalului Giurgiu.

Fostul președinte al PSD a spus că se consideră „un deținut politic” și că se gândește dacă va reveni în politică. „Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, la poarta penitenciarului după ce a ieșit din închisoare „Unde e Irina?”

„Unde e Irina? A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici: abuzuri și umilință. Și cea mai mare parte a populație a înțeles astăzi de ce a trebuit să se ajungă aici”, a declarat Liviu Dragnea la ieșire.

Totodată, acesta a spus că „România era o țară prosperă, în care există speranță pentru viitor. Din pacate astazi este o dictaură feroce. Este afectată libertatea de exprimare, este afectat viitorul”, spune Liviu Dragnea.

„Eu mă consider deținut politic pentru că mi s-a cerut constant ca la instanță să îmi reconosc vinovăția, ceea ce nu am acceptat.Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost eliberat joi din penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Majoritatea reacțiilor venite din PSD, cu câteva excepții, au fost unele care sugerau că fostul președinte al partidului Liviu Dragnea nu este binevenit în „noul PSD”.

„Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor”, a scris președintele PSD Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Sursă foto: captură video Digi 24

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *