Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce fostul lider al partidului, Liviu Drangea, a lansat un atac la PSD la ieșirea din Penitenciarul Rahova. El i-a urat „multă sănătate” lui Dragnea și a spus că acesta „are nevoie de liniște”.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu, după ce Dragnea a criticat PSD la ieșirea din închisoare: „Are nevoie de liniște”

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Declarațiile vin după ce Liviu Dragnea, eliberat condiționat joi, s-a folosit de primele declarații date jurnaliștilor pentru a lansa un atac la adresa PSD.

„Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași. PSD l-am găsit praf. Partid fără personalitate”, a spus el

Totodată, președintele PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la congresul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră, până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

„Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a spus Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *