MINISTRUL FINANȚELOR
MINISTRUL FINANȚELOR

Adrian Câciu, ministrul de Finanțe, a declarat că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, nu a depus nicio cerere pentru obținerea ajutorului de subvenționare în domeniul termoficării.

„Aștept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat… La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook…. E problema dânsului”, a declarat Adrian Câciu la România TV.

Sâmbătă, Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă s-au întlnit pentru a discuta despre ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei Capitalei, care ar acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea.

După întâlnire, primarul Capitalei a declarat că dorește să se întâlnească cu ministrul de Finanțe, pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei.

”E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor”, a transmis Nicușor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *