127434579 2284449511699050 7238833679663743188 n

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a anunțat, joi seară, că a fost testat pozitiv la coronavirus și că s-a autoizolat la domiciliu.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul “pozitiv”. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Dacă starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat”, a scris Oros pe Facebook.

Adrian Oros, diagnosticat cu Covid-19

Adrian Oros este al patrulea ministru diagnosticat cu Covid, după ce săptămâna trecută și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că a fost confirmată cu Covid.Joi și liderul USR, Dan Barna, a anunțat că are Covid.

Dan Barna anunță că are COVID-19

„Am aflat în această după-amiază că am contractat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare”, a scris Dan Barna pe Facebook.

„Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Și ministrul Muncii este al treilea ministru care se îmbolnăvește, după ministrul Transporturilor și ministrul Economiei.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *