AUR va fi prezent la Valea Uzului. George Simion: E o amenințare să fie demolate crucile eroilor români din cimitir
AUR va fi prezent la Valea Uzului. George Simion: E o amenințare să fie demolate crucile eroilor români din cimitir Tot atunci, judecătorii au decis anularea autorizației de construire emisă pentru această parcelă și au și dispus demolarea construcției ilegale, scria agenția maghiară MTI, care adăuga că decizia nu a fost una definitivă și că aceasta putea fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. „Anulează autorizaţia de construire nr 69/17.12.2018 pentru lucrări de construire monument cimitir internaţional şi 50 de cruci pentru eroii români emisă de Primarul Comunei Dărmăneşti şi dispune desfiinţarea lucrărilor executate în baza acestei autorizaţii de construire”, se arata în hotărârea Tribunalului Bacău.

Amenzile din pandemie pentru nerespectarea restricțiilor vor fi anulate, promite AUR, dacă formațiunea va ajunge la putere. Toate amenzile vor fi anulate din oficiu, pentru că fost aplicate „în mod abuziv” a transmis președintele formațiunii, George Simion.

Anularea amenzilor pentru restricții se va produce imediat ce AUR va ajunge la guvernare, a comunicat George Simion.

Zeci de mii de amenzi au fost date în mod abuziv de un stat puternic militarizat şi inept. În momentul în care vom prelua frâiele ţării – şi momentul acela nu este foarte departe – ne angajăm să le anulăm pe toate”, a afirmat luni copreşedintele AUR, George Simion.

Amenzile din pandemie vor fi anulate din oficiu de AUR. Aceeaşi promisiune a făcut-o şi senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, care solicită şi „anularea imediată” a formularului digital de intrare în România – Passenger Locator Form (PLF) – deoarece a creat „haos de nedescris” în rândul transportatorilor, se precizează într-un comunicat AUR preluat de B1TV.

Pentru a nu bloca instanţele de judecată, dar şi pentru a veni în sprijinul românilor care au fost amendaţi în dispreţul Constituţiei şi al bunului simţ, anunţăm această iniţiativă şi facem o promisiune fermă: toate amenzile din perioada pandemiei vor fi anulate. Inclusiv ceea ce se întâmplă cu formularul digital de intrare în România, Passenger Locator Form (… ). Condamnăm categoric această ingerinţă şi cerem anularea imediată a formularului care a creat un haos de nedescris, în special în rândul transportatorilor”, a precizat Claudiu Târziu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *