Andrei Caramitru l-a atacat dur pe fostul său șef. „Incredibilă ieșirea lui Barna de azi”
Actualitate

Andrei Caramitru l-a atacat dur pe fostul său șef. „Incredibilă ieșirea lui Barna de azi”

Andrei Caramitru l-a atacat dur pe Dan Barna, fostul său șef de la USR, pornind de la declarațiile acestuia împotriva președintelui Klaus Iohannis. Dan Barna l-a comparat pe Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, în scandalul autonomiei Ținutului Secuiesc.

Andrei Caramitru a spus că se bucură că și-a dat demisia din partid, pentru că „USR a ajuns doar în lupte fratricide și poziții publice greșite”.

„Incredibilă ieșirea lui Barna de azi. Îl compară pe Iohannis cu Vadim Tudor. Bezna minții. Sincer – mă bucur că am scris niște propuneri clare de reformă în USR după dezastrul de la prezidențiale, că nu am mai trecut pe acolo de atunci și că nu am mai avut vreo discuție cu Dan (pentru că în loc de schimbare de direcție spre esență USR au ajuns doar în lupte fratricide și poziții publice greșite). Mă bucur că mi-am înaintat demisia de acolo deja acum ceva timp (cu clauza că mă reîntorc doar dacă lucrurile revin pe un făgaș pozitiv)”, a scris Andrei Caramitru,pe Facebook

Andrei Caramitru l-a atacat pe Dan Barna. A fost consilierul personal al președintelui USR

„Păcat de USR/PLUS că sunt așa de mulți oameni ok acolo. Nu îi înțeleg cum tolerează inepțiile unora. Păcat. Mare păcat. Poate – poate – reușesc totuși să se trezească.

E important pentru modernizarea țării asta. Dați-le naibii de liste de candidați și de lupte de culise. Reveniți la ce erați! USR era speranța țării ăsteia acum un an. Se poate. Un pic de curaj ce naiba! Eu oricum îi votez, dar e nevoie de mult mult mai mult”, a mai scris Andrei Caramitru.

Senatorii au respins, miercuri, proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc. Aproape toate partidele parlamentare au votat împotriva inițiativei legislative. Au fost 126 de voturi „împotrivă” si 9 voturi „pentru” – de la UDMR. Senatorii au respins în procedură de urgență proiectul după ce fusese adoptat tacit de Camera Deputaților.

Related posts

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” a fost votată

Alina Angelescu

Proiect de lege pentru amânarea alegerilor, depus la Senat. Nu aparține PSD

Constantinescu Gabriel

Caramitru face dezvăluiri despre Predoiu

Alina Angelescu

Conflict mocnit în USR, pentru sectorul 3 al Capitalei. Transcriptul ședinței în care Dan Barna țipă la Ana Ciceală

Constantinescu Gabriel

Claudia Elena Crudu

George Dumitrescu

Firma fondată de Dan Barna este plină de „schelete”. Află legătura cu Securitatea, CIA și Masacrul de la Fallujah

Andrada Ionescu

Leave a Comment