Andrew Tate, acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, este arestat în România, alături de fratele său, Tristan, din 29 decembrie. În urmă cu doi ani, controversatul influencer a făcut o serie de acuzații la adresa oficialilor români într-un interviu, unde afirmă că șeful Poliției i-a cerut șpagă.

Ei au închis tot.Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune.

România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar.

Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății. Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.

Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte.

Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”, a spus Andrew Tate, în interviul din 2021.

Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect? Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”, a mai afirmat Andrew Tate, potrivit flux24.ro.

Andrew Tate, acuzat de trafic de persoane și viol

Andrew Tate și fratele acestuia, Tristan, au fost reținuți la finalul anului trecut în cadrul unei investigații privind traficul de persoane și viol.

Fost kickboxer, Andrew Tate a devenit celebru în 2016, când a fost eliminat din emisiunea televizată „Big Brother” din cauza unui videoclip în care apărea agresând o femeie.

În pofida acuzațiilor de misoginism, Andrew Tate a continuat să câștige notorietate online, rețelele de socializare interzicându-l ulterior după ce a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea” în agresiunile sexuale.

YouTube video player

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *