Apartamentul lui Omar Hayssam a fost scos la licitație de ANAF. Este vorba de un apartament cu patru camere în București, de 127 de metri pătrați. Printre creditori se află statul, prin intermediul mai multor instituţii, Ovidiu Ohanesian, reprezentat de un executor judecătoresc, şi Mohamad Yassin, prietenul afaceristului sirian.

Suma cu care apartamentul este scos la vânzare de către ANAF este 192.554 euro (949.409 lei fără TVA), aceasta fiind mai mică decât cea cerută iniţial, relatează profit.ro preluat de B1TV.

Apartamentul lui Omar Hayssam scos la vânzare pentru acoperirea prejudiciului. Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în cinci dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul “Volvo Truck”, 3 ani de închisoare în dosarul “Foresta Nehoiu”, 2 ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei, precum și în dosarul Manhattan.

Prin comasarea pedepselor, Omar Hayssam a fost condamnat definitiv, în noiembrie 2016, de Curtea de Apel Bucureşti, la 24 de ani şi patru luni închisoare. Tot în 2016, dar în luna aprilie, sirianului i-a fost retrasă cetățenia română.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.