Liderii AUR au întârziat la negocierile de la Cotroceni pentru că s-au plimbat, a declarat avocata Diana Șoșoacă, viitor senator. De asemenea, viitorul senator de AUR a spus că fost obligată să poarte masca măcar pe gură.

La plecarea de la Cotroceni, George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a spus că i-a dat președintelui Klaus Iohannis „o hartă a României mari, de la Nistru până la Tisa, cum ne-a lăsat-o Eminescu”, dar și „o hartă a vegetației cu foarte multe păduri”.

AUR, după ce a întârziat la întâlnirea cu Iohannis: „Ne-am plimbat”

La rândul ei, avocata Diana Șoșoacă a spus că delegația a întârziat la discuții pentru că s-a plimbat, „ca să se relaxeze”. De asemenea, aceasta a precizat că a refuzat să poarte masca la întâlnirea cu Klaus Iohannis, dar a fost obligată să o pună măcar pe gură.

„Ne-am plimbat. A fost o plimbare de relaxare înainte de a intra la niște consultări care sunt mai mult protocolare. Nimeni nu cred că ia în considerare ce se spune”, a afirmat Diana Șoșoacă, viitor senator de AUR.

Diana Șoșoacă de la AUR a spus și că și-a dat masca jos la finalul întâlnirii cu șeful statului.

„Am respectat protocolul, mi s-a spus că nu pot intra fără mască, am arătat adeverința, m-au rugat să o pun măcar pe gură, am ținut-o pe gură. La finalul întâlnirii cu președintele, înainte de a ne despărți, mi-am dat jos masca. După, am ieșit fără mască”, a povestit Șoșoacă.

Liderii USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș au declarat imediat după consultările avute la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis că își doresc o majoritate stabilă și echilibrată. Mai mult, Dan Barna a susținut că ideea de bază, pe care și șeful statului a agreat-o, e cea de a negocia de sus până jos toate pozițiile și de a avea o coaliție cu toate lucrurile agreate politic prin dialog, potrivit Digi 24.

”Suntem foarte optimişti că vom ajunge la o soluţie că vom avea o majoritate stabilă şi echilibrată. E important ca această coaliţie să nu fie una pentru 6 luni, un an, ci să fie una pentru 4 ani. Am prezentat şi susţinut propunerea USR-PLUS de premier Dacian Cioloş”, a reafirmat Dan Barna, luni, imediat după consultările de la Cotroceni avute cu președintele.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *