Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-a vaccinat, miercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului. Aurescu a spus că mama sa – care s-a stins în decembrie – a lucrat în domeniul cercetării medicale și l-a învățat că vaccinurile sunt benefice.

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației”, a arătat Bogdan Aurescu, potrivit Digi.

„Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut”, a mărturisit ministrul Bogdan Aurescu.

„De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, a transmis ministrul de externe, Bogdan Aurescu.

Ambasadorul SUA pleacă din România. Ce a discutat luni cu Bogdan Aurescu

Ambasadorul Adrian Zuckerman pleacă din România. Zuckerman nu va mai fi reprezanrantul SUA la București și urmează a fi înlocuit de alt diplomat, al cărui nume nu a fost deocamdată anunțat.

Adrian Zuckerman a fost primit luni de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, într-o vizită de rămas-bun. În timpul discuțiilor, Aurescu a subliniat necesitatea ca dialogul bilateral să continue în același ritm. El s-a arătat convins că noua administrație americană va susține aprofundarea în continuare a Parteneriatului Strategic SUA – România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *