Un candidat la președinție din partea PSD nu este prioritatea partidului la acest moment, a spus președintele social-democraților, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, a declarat că prioritatea partidului pe care îl conduce este să schimbe statutul, astfel încât orice ales local, judeţean sau naţional să poată participa la desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al României.

Cât despre viitorul candidat la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a explicat luni seară, la Digi24, că nu reprezintă o prioritate pentru partidul pe care îl conduce.

Nu este o prioritate în acest moment. Prioritatea PSD este ca poate în toamna anului viitor să facă un congres, să modifice statutul astfel încât să poată participa şi să schimbăm logica pentru candidatul la funcţia de preşedinte. Îmi doresc să se întâmple cu alegeri în fiecare organizaţie. Primari, viceprimari, consilieri locali, judeţeni, să participe la această competiţie din interiorul partidului astfel încât oameni de stânga recunoscuţi, personalităţi de stânga, să poată participa la această competiţie în interiorul partidului”, a declarat liderul PSD, potrivit B1TV.

Marcel Ciolacu a adăugat că PSD a greşit de prea multe ori, astfel că este nevoie de o schimbare.

A greşit de prea multe ori PSD, dacă a pierdut de patru ori, însemană că a greşit undeva. Totul trebuie să modificăm, dacă am greşit de atâtea ori. Cred că România a sosit timpul să aibă din nou un preşedinte social-democrat”, a subliniat Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *