Carantina în București. Raed Arafat a spus dacă intenționează să decidă
Carantina în București. Raed Arafat a spus dacă intenționează să decidă

Carantina în București. Raed Arafat a spus dacă intenționează să decidă măsura carantinării Bucureștiului, după ce rata de incidență a ajuns luni la valoarea de 9.64.

Raed Arafat a precizat luni că se vor lua măsuri care să evite carantinarea Capitalei, însă, pentru moment, autoritățile nu au discutat despre acest subiect, a precizat șeful DSU. Municipiul Bucureşti a depăşit, luni, rata de infectare de 9,6 la mie, numărul de cazuri fiind în continuă creştere.

Carantina în București. ”Nu s-a pus problema Capitalei să intre în carantină. Se iau măsuri, dar se evită carantinarea unei Capitale care ar avea un impact major. La acest moment acest lucru nu s-a discutat”, a declarat, luni seară, Raed Arafat, citat de B1TV.

Pe de altă parte, întrebat când ar urma să se impună o carantină în București, Raed Arafat a refuzat să se refere la un prag al incidenţei care ar putea duce, totuşi, la intrarea Capitalei în carantină.:

Se evită carantinarea Capitalei, dar sperăm ca oamenii să respecte măsurile ca să reuşim să gestionăm situaţia”, a mai adăugat şeful DSU.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *