George Simion
George Simion

Liderul AUR, George Simion, este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta sa, care va avea loc sâmbătă, 27 august, în localitatea vâlceană Măciuca. Mai precis, aproape a terminat aprovizionarea cu legume și fructe, pe care le-a achiziționat, personal, de la producători autohtoni. De altfel, a postat și imagini din timpul cumpărăturilor, pe o rețea de socializare, îndemnându-i pe toți să facă la fel pentru ca banii să rămână în România.

12.000 de euro l-a costat marele eveniment până acum, bani despre care spune că provin din donații sau cadou de la nași.

Pentru legume, pe care a cheltuit 7.000 de lei, a mers în localitățile Băleni și Lungulețu, din județul Dâmbovița. În ceea ce privește fructele, acestea provin din trei județe.

„Avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, explicat George Simion, la Antena 3.

Întrebat dacă invitații săi vor primi și carne la nuntă, Simion a precizat că „vedeta” evenimentului, din punct de vedere culinar, va fi un ceaun de 2 tone de vânat în care vor intra și legumele respective.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente”, a mai precizat politicianul George Simion.

ÎPS Teodosie va oficia cununia religioasă a lui George Simion

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu.

Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, ca la concerte sau fetivaluri, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza.

Mai mult, Primăria Măciuca nu exclude ca şefii de la judeţ să dispună inclusiv restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţ

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *