Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că plecarea lui Budăi nu e suficientă
Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că plecarea lui Budăi nu e suficientă

Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat joi seară că plecarea lui Marius Budăi după scandalul azilelor de bătrâni nu e suficientă. Acesta a spus că acest scandal a arătat ce face unul dintre clanurile politice din România, clanul Firea-Pandele:

E o demisie care vine mult prea târziu. Au trecut zece zile de când a izbucnit acest scandal, au încercat să scape cum au putut, i-am văzut pe șefii PSD preocupați doar de cum să își salveze ei și partidul, dintr-un scandal în care se vede că au vinovății și morale, poate și legale, asta o vor stabili procurorii.

Nu e de ajuns ca domnul Budăi să plece. Mai e un ministru foarte important, un vicepreședinte al PSD, Gabriela Firea, care face parte din Guvern și care a mințit în toate zilele astea. Acum trei zile a zis că nu îl știe pe principalul inculpat din acest caz și azi aflăm că l-a luat cu ea la cabinetul ei parlamentar.

Și eu sunt parlamentar, pentru orice angajat se semnează direct de parlamentar. Deci doamna Firea l-a luat pe domnul Godei până de curând. E un ghem de minciuni, și-a pierdut orice credibilitate și ce am văzut zilele astea și ceea ce a șocat România e politica de clan. Avem aici unul dintre clanurile politice din România, Clanul Firea-Pandele. Ați văzut cum au amenințat de la instituții de cult, Biserica Ortodoxă Română, până la opoziție, presă, intimidare, așa știu ei să acționeze” a spus Drulă, potrivit B1TV.

Liderul USR a mai spus că primarul din Voluntari se simte amenințat după ce procurorii au descins în zonă:

Domnul Pandele se simte invadat pe teritoriul lui, Voluntariul, Ilfovul, acestea sunt domenii în capul acestor oameni, ei au adus voturi pentru partid deci sunt domenii și pe baza principiului feudal își pot lua taxele. Dacă până acum aceste mafii își făceau bani din gunoaie, din tot felul de lucruri murdare, trafic de persoane, s-au găsit să facă și din cea mai rea activitate posibilă, din suferința bătrânilor”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *