Liderii PSD se gândesc să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea, luni

Liderii PSD se gândesc să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea ,în ședința de luni a Consiliului Politic Național, dacă aceasta nu va renunța de bună voie la funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, arată surse politice.

Gabriela Firea nu vrea însă să renunțe și își asumă să fie dată afară din funcția de ministru de către PSD, arată sursele citate de B1TV.

O decizie a fost amânată până după ziua de naștere a Gabrielei Firea, celebrată vineri.

Discuțiile despre retragerea sprijinului politic au loc în contextul în care în presă au apărut noi detalii despre legătura dintre Gabriela Firea și Ștefan Godei, pe care fosta primăriță a declarat senin că nu-l cunoaște.

După ce s-a aflat că a fost angajat ca șofer la Primăria Capitalei la o săptămână după ce Firea a preluat mandatul de primar, acesta a fost și consilier la cabinetul senatorial al acesteia timp de un an, până în februarie 2023.

Godei a plecat de la cabinetul senatorial după ce au ieșit la iveală primele informații despre cum erau tratați bătrânii la Azilul Asociației Sf Gabriel cel Viteaz, pe care îl deține. În această asociație a ocupat pentru scurt timp funcția de vicepreședinte Ligia Gheorghe (Enache), unul dintre oamenii apropiați ai Gabrielei Firea, fost consilier personal.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *