petre daea ministrul agriculturii seif 808894

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a dezvăluit într-un interviu acordat Antena 3 CNN că în Ministerul Agriculturii se află un seif uriaş.

Petre Daea spune că în 2019, la plecarea sa din Ministerul Agriculturii, a lăsat sub cheie activitatea concretă pe care a desfășurat-o. Din nefericire, ministrul care i-a luat locul n-a deschis seiful care ascundea realizările, proiectele şi programele din agricultura românească, spune Petre Daea.

„M-am gândit în momentul acesta la ce am lăsat în 2019. Şi am lăsat într-un seif de 500 de kilograme tot ceea ce s-a împlinit până la momentul respectiv, atât din punct de vedere al colaborării cu structurile europene și cu realizările pe care le-am avut în momentul în care am deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și proiecte și programele din România rugându-l pe ministrul de atunci să le continue.

Și din nefericire, n-a deschis seiful, înseamnă că l-a uitat din momentul în care a pierdut și cheia”, a spus Petre Daea la Antena 3 CNN.

„I-am lăsat un ordin de ministru în care nu putea să desigileze acel seif decât prin ordin de ministru, că am zis să păstreze în memoria instituțională ce trebuie.

Din nefericire, a stat timpul acolo, din nefericire doi ani de zile într-un sector extrem de important, cum este acesta al irigațiilor, nu s-a făcut mare lucru, ba dimpotrivă. Unele obiective s-au oprit”, a mai spus ministrul Daea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *