marcel ciolacu produse romanesti 654779
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că “niciodată” nu a fost vorba de ”obligativitatea vaccinării”, iar protestele care au fost organizate au fost în baza unor “unor minciuni”.

Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști, la Parlament, dacă și-a schimbat poziția față de protestele Covid-19.

“Nu, categoric nu. Protestele, până acum, în România, au fost făcute în urma unor minciuni şi aş dori – și fac un apel la dumneavoastră, la presă – să-i oprească pe aceşti mincinoşi, fiindcă niciodată nimeni nu a venit cu un proiect de lege care să oblige vaccinarea”, a afirmat preșdintele PSD Marcel Cioacu.

În urmă cu câteva zile, un protest violent a avut loc la Palatul Parlamentului. Două persoane au fost reținute și 117 au fost amendate.

Protestatarii s-au declarat nemulțumiți de intenția coaliției de guvernare de a promova un proiect de lege care prevede obligativitatea certificatului Covid-19 la locul de muncă.

“Este pe ordinea de zi un proiect care încalcă Constituţia – certificatul verde. Trebuie scos de urgenţă de pe ordinea de zi. În presă s-au dat semnale îngrijorătoare privind adoptarea certificatului verde sau stop-COVID. Nu poate exista în democraţie aşa ceva”, a spus Simion.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *