chichirau 1

Cosette Chichirău nu are încredere în Niculae Bădălău. Aceasta declară că nu este normal ca deputatul de Giurgiu să fie susținut să dețină funcția de președinte al Curții de Conturi.

„Este strigător la cer ce fel de oameni promovează PSD în funcții importante ale statului român. Niculae Bădălău, baron de Giurgiu, condamnat în timpul comunismului pentru că făcea speculă cu cereale furate de la CAP, este susținut să fie președintele Curții de Conturi. Acea instituție care verifică cum cheltuie statul banii.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În continuare, Chichirău nu uită să lanseze un atac la actualul primar al municipiului Iași. „Niculae Bădălău are ceva în comun cu Mihai Chirica. Mai mult decât faptul că a fost unul dintre avocații lui în PSD. Amândoi și-au exprimat public disprețul, chiar ura, față de Diapora. Vă aduceți aminte de celebra manea cu dedicație pentru Bădălău: ˝Să vină Diaspora ca să ne p….. pe ea˝? Mihai Chirica crede și el despre cei care au plecat să studieze și să muncească în străinătate, că sunt fie prostituate, fie sclavi. Eu sunt unul dintre copiii plecați. Dar m-am întors să pun umărul la construcția unui altfel de stat, condus de oameni competenți, care-și respectă cetățenii, nu de Bădălău.„, continuă ea.

Cosette Chichirău este profund nemulțumită de ce se întâmplă în acest moment pe scena politică și nu are încredere în Bădălău. „Din cauza acestor oameni, ridicați de partid, fără merite personale, românii pleacă din țară cu milioanele, iar acum își iau și copiii cu ei. România are nevoie de o cură de meritocrație. De oameni care acced la funcții pentru că sunt profesioniști și au dovedit asta în meseriile lor. Nu purtători de genți pe la Dragnea și Nichita.”, încheie aceasta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *