George Simion a avut legături cu FSB și întâlniri cu spioni ruși

George Simion spune că AUR caută formule prin care să susțină și candidați independenți, la alegerile locale, așa cum face Alianța PSD-PNL, la Capitală. 

Liderul AUR a fost întrebat cum rezolvă „situația Cozmin Gușă”.

Cozmin Gușă nu e o situație. Noi sperăm să ne dăm mâna toate forțele din societate și să găsim formule prin care susținem și independenți, cum a făcut-o partidul comasat. Dacă nu vom merge mai departe cu candidații noștri de partid, vom candida peste tot.

Reamintim că AUR și-a lansat candidatul pentru Primăria Capitalei, în octombrie 2023, în persoana lui Mihai Enache, director executiv în Direcția de Dezvoltare a primăriei conduse de Daniel Băluță. Despre Enache, Simion spune că rămâne candidatul AUR.

Din punctul de vedere al partidului, AUR, da. Sperăm coagularea mai multor energii și răspunsuri din societate care să propulseze oameni care să îl bată pe Nicușor Dan, pe Clotilde Armand, pe Marian Oprișan, pe Paul Stănescu, pe Gheorghe Flutur și toți baronii, afirmă George Simion.

Cozmin Gușă a anunțat, într-un interviu la Realitatea TV, că, în urma unei discuții cu George Simion, a acceptat să candideze independent la Primăria Capitalei, cu susținerea AUR.

Am stat de vorbă cu George Simion, ne-am întâlnit. El a reiterat propunerea de a candida ca independent susținut de AUR la Primăria Capitalei. A avut de partea lui și argumentele acestui sondaj. Concluzia a fost una pozitivă, în sensul că am acceptat să candidez ca independent din partea AUR, a afirmat joi Cozmin Gușă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *