Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, face un apel disperat către Nicușor Dan, după ce edilul general refuză în continuare să emită un aviz de defrișare pe drumul Valea Largă.

„Au trecut 3 săptămâni de când v-am cerut public (deoarece refuzați orice altă formă de comunicare – instituțională sau privată) să eliberați, respectând legea, avizul de defrișare pentru a putea continua lucrările la drumul expres Valea Largă. Asta înseamnă că au trecut 7 luni de când noi am depus inițial documentația pentru a primi avizul. Revin iarăși, public, să vă cer să repsectați legea, să emiteți avizul! Ați promis public, că până pe data de 22 mai veți emite avizul. Încă o minciună, dintr-un lung șir, dar de data aceasta ați mințit public”, este mesajul lui Ciprian Ciucu pentru Nicușor Dan.

Edilul Sectorului 6 se întreabă dacă este sabotat de Nicușor Dan, prin faptul că nu îi eliberează avizul pentru drumul Valea Largă.

„Nu pot să îmi dau seama cu ce ne confruntăm. Să fie bătaie de joc la adresa bucureștenilor din Prelungirea Ghencea, în special, și a locuitorilor din Sectorul 6, în general? Să fie ceva personal cu mine, mă sabotați, deși v-am protejat mandatul și v-am câștigat cel puțin un an de liniște când eram Președintele PNL București? Să fie doar nepăsare și indolență? Să fie neputință? Orice ar fi, modul la care vă raportați la locuitorii Sectorului 6 nu vă face cinste. Mai ales că v-ați lansat campania electorală în Prelungirea Ghencea!”, mai declară Ciprian Ciucu.

„Dumneavoastră sunteți cel care o readuce pe Gabriela Firea în fruntea PMB”

„Sunt mulți care mi-au spus că, reproșându-vă în public problemele pe care le generați, inconsistențele, ca să fiu delicat, contribuiți la readucerea Gabrielei Firea la PMB. Departe de mine această intenție. Și pentru că vă tot erijați într-unul dintre candidații Dreptei, vă spun sincer: cu o așa prestanță în cea mai înaltă funcție din administrația Bucureștiului, dumneavoastră sunteți cel care o readuce pe Gabriela Firea în fruntea PMB și care dinamitați șansele Dreptei în București”, mai susține Ciprian Ciucu.

 

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *