Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL Bucureşti, s-a declarat nemulţumit de faptul că premierul Nicolae Ciucă nu-i răspunde la telefon şi s-a întrebat dacă „trebuie să frece anumite clanţe” pentru ca Direcţiile de asistenţă socială din Bucureşti să fie sprijinite financiar şi primească bani de la guvern.

„Să fie atent în relaţia cu Bucureştiul (premierul Nicolae Ciucă, n.r.). Tocmai s-au dat bani pentru locale, iar Bucureştiul a fost sărit. Inclusiv pentru chestiuni sociale. Bucureştiul are mari probleme pe zona aceasta, pentru că Gabriela Firea a preluat Primăria cu un buget social cam de 70 de milioane de lei şi l-a dus la 400 de milioane de lei. Ăştia sunt banii de investiţii în termoficare, care s-au dus pe vouchere. (…) Eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe, trebuie să fac ceva ca şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, să primească astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, a declarat Ciprian Ciucu în emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a afirmat că l-a sunat pe premierul Nicolae Ciucă, dar acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Nu am discutat. L-am sunat pe domnul Ciucă. I-am mai reproşat eu şi în trecut că nu prea răspunde la telefon. Nu ar trebui să spun chestiile astea public, dar uite ca m-aţi făcut să le spun. (…) Deocamdată nu (a răspuns). Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală. Rămâne de demonstrat”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Primarul Ciucu mai vrea să închirieze nişte terenuri de la MApN pentru amenajarea unui parc. „Mergeţi să vedeţi ce mizerie e pe terenul Armatei, este ruşinos”

Ciprian Ciucu a menţionat că a mai încercat în trecut să aibă o discuţie cu Nicolae Ciucă, căruia i-a solicitat ca Armata să dea Primăriei în chirie nişte terenuri din Drumul Taberei, unde este o „o mizerie”, pentru amenajarea unui parc, însă nu a primit niciun răspuns.

„Dacă mergeţi să vedeţi ce mizerie e pe terenul Armatei, este ruşinos, este efectiv ruşinos! Le-am trimis scrisori. Mă transform şi eu în ceilalţi primari, că am vorbit pe scrisori. Nu-i putem amenda, că i-aş fi amendat zilnic. Dar nu avem voie, conform legii, cineva s-a asigurat că autorităţile locale, vezi Doamne, nu pot sa amendeze autorităţile statului centrale”, a precizat Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *