citu

Florin Cîțu susține că a evitat un dezastru economic. Mai mult, acesta este de părere că Guvernul PNL a administrat foarte bine economia în anul 2020.

PSD confirmă, guvernul PNL a administrat FOARTE BINE economia în 2020. Dovada? Foarte simplu. PSD a schimbat mesejele cu care ataca guvernul. În fața datelor oficiale nu mai are ce face și recunoaște că am reușit să evităm un dezastru economic în cea mai grea perioadă pentru economia globala. Foarte puține tari din lume pot spune acest lucru.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor Publice vorbește despre un nou atac lansat de cei de la PSD: scenariu apocaliptic pentru economie în 2021. „De câteva săptămâni atât PSD cât și trompetele lor din spațiul public (jurnaliști, economiști “independenți”) recunosc că 2020 a fost administrat perfect de PNL. Dar nu se lasă. Acum aruncă altă sperietoare în spațiul public. Anul 2021. Dezastrul pe care îl anunțau în economie pentru 2020 nu a venit si atunci mută scenariul apocaliptic pentru 2021. Jalnic. Și fac acest lucru manipulând și mințind fara niciun fel de scrupule.”, adaugă acesta.

Florin Cîțu spune că economia României este printre cele mai bine administrate din UE. El le cere lui Ciolacu, Ponta și Tăriceanu să nu mai sperie populația. „Datele oficiale arată clar că astăzi economia României este printre cele mai bine administrate din UE, în timpul celei mai mari crize economice din ultima sută de ani. Le cer public celor trei cavaleri ai apocalipsei economice, Cioalcu, Ponta și Tariceanu să se oprească și să nu-i mai sperie pe români. Le garantez romanilor că vom administra la fel de bine economia și în perioada următoare.”, încheie ministrul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *