roman

Florin Roman vorbește despre traseism și promisiuni politice. Deputatul PNL spune că poate privi obiectiv situația alegerilor deoarece nu candidează.

„Având in vedere ca nu sunt candidat la alegerile locale ma pot uita cu detasare, dar și interes la ce spun și fac sau nu fac candidații. Pot fi subiectiv pentru ca sunt coordonator al campaniei lui Ion Dumitrel, la președinția CJ Alba, un om in care am încredere 100%, dar sunt susținător și al primarilor liberali, al candidaților liberali, pentru ca in opinia mea administratiile liberale fac diferența!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Roman susține că actualii candidați promit că vor investi, dar nu spun de unde vor tăia finanțele pentru a reuși să investească. Acesta îl dă ca și exemplu pe un viceprimar din Alba Iulia. „Nu-i pot ierta însă pe cei care au fost in teren, in administrație, și încă nu au învățat regulile de baza. Cum e cazul la Alba Iulia! Un viceprimar traseist, băiat bun de altfel, toată ziua cu “Sărut mâna”, de care nu s-a prins mai nimic cât a stat in primărie ne promite ca își asuma sa construiască un nou spital!?! Știu ca nu-l doare gura sa promită orice pana își atinge obiectivul, asa ca…M-am frecat totuși bine la ochi. Chiar așa? Caut sa văd imediat sursa de finanțare. Nu o indica! E ca și atunci când aveam vreo 18 ani și voiam casa și mașina, dar nu aveam bani! Or fi fonduri europene, ma gândesc eu?! Nici asta nu indica! Or fi bani de la el? Nici asta nu e! Și atunci cu ce nene, ca m-ai băgat in ceata gândirii?”, adaugă acesta.

Investițiile mari se fac cu multă muncă

Florin Roman este de părere că investițiile mari se fac cu multă muncă. „Spuneam ca e băiat bun. Eu însă voi pune ștampila pe un primar. Investițiile mari se fac cu multă munca, nu cu “Sărut mâna”. Votez un primar, poate nu e neaparat simpatic, dar știu ca e tehnocratul prin care Alba Iulia se dezvolta. Care are in mine, in Ion Dumitrel, in Mircea Hava, in primari,parlamentari și guvernul liberal, cea mai buna echipa! O echipa care a redat mândria albaiulienilor prin soluții, nu discuții!”, încheie deputatul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *