Clotilde Armand a făcut primele demiteri la Sectorul 1: „Decapitări” la vârful administrației locale

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a demis marți din funcție pe directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale și Direcției Investiții, potrivit unui comunicat de presă emis de Primărie.

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt: incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

Clotilde Armand a făcut primele demiteri la Sectorul 1

„Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local. Incompetența, neglijență și achiziții publice suspecte nu mai au ce caută în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile,” scrie Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand face dezvăluiri

“Am reusit să intru in birourile Companiei unde in urma cu cateva zile n-am gasit pe nimeni din cei 40 de angajati. Despre activitatea acestei companii nu stie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea si am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cat a platit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista, difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investitii au facut in ultimii 2 ani etc”, a scris Clotilde Armand, intr-o postare pe Facebook cu înregistrarea discuțiilor.

În finalul înregistrării postate de Clotilde Armand, sunt oferite informații privind modul cum au fost achitați cei 300.000 de euro din bugetul public pentru difuzarea a peste 1000 de spoturi la mai multe posture de televiziune din România, potrivit Stirile PRO TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *