Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Digi 24, unde era invitat și comentator regulat în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu. Anunțul l-a făcut chiar gazetarul pe pagina sa de Facebook și survine unei opinii furnizate de el extrem de critică la adresa postului, după ce Digi 24 a promovat un fake-news dovedit.

Cristian Tudor Popescu a anunțat marți că nu va mai apărea în emisiunea Cap limpede, de la Digi 24, după ce conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu el, după emisiunea de vineri, 3 iunie.

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a scris ziaristul, pe pagina sa de Facebook.

CTP precizează că nu ia în calcul „transferul” la nicio televiziune de știri și, deocamdată ia „o pauză video”. „Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe Facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a adăugat el, potrivit B1TV.

Cristian Tudor Popescu: „Dumnezeu a îmbătrânit, e orb și a surzit”

În emisiunea „Cap Limpede”, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri, vorbind de fake news, gafa făcută de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi de cel puțin 14 ani ca fiind o înregistrare cu un ”recrut rus” care vorbea despre războiul din Ucraina.

CTP a criticat gafa de la Digi 24

Cosmin Prelipceanu a prezentat miercuri seară, în emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24, un clip video cu un ”recrut rus” care nu știe că va conduce un tanc T-62, fabricat între anii 1961 – 1975. În realitate, însă, în discuția dintre un reporter și tânăr se vorbește despre muzică și datează de cel puțin 14 ani.

Dar cu cine luptă rușii? Știți că i-am tot descris pe soldații ăștia, pe recruții ăștia pe care i-a trimis Putin în Ucraina, unii nici măcar nu știau cum arată un glonț, dar să ducă un război, și știți isprăvile lor. Operațiunea continuă, armata rusă are în continuare nevoie de recruți, are în continuare nevoie de soldați și pe unii dintre ei, ce credeți, l-a filmat o televiziune din Rusia. Iată-l”, a spus Prelipceanu, înainte de difuzarea imaginilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *