O alianță de stânga „cu accente liberale” se prefigurează în Capitală
Actualitate

Cu se configurează alianța de stânga „cu accente liberale” la alegerile locale din București, explicată de Marcel Ciolacu

O alianța de stânga „cu accente liberale” se prefigurează la alegerile locale din Capitală, în această toamnă, a declarat Marcel Ciolacu. Liderul PSD a explicat că se află în pline discuții cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, pentru susținerea unor candidați unici. Actualul primar Gabriela Firea va beneficia de tot sprijinul formațiunilor de stânga, a mai spus Ciolacu.

„Am avut discuţii şi ieri cu Victor Ponta, am avut discuţii şi cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu, tot ieri, de obicei discutăm în fiecare zi şi o să avem şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Generală”, a spus Ciolacu.

Alianţa de stânga  ar urma să susţină candidaţi unici la sectoare, iar la Primăria Capitalei pe Gabriela Firea, potrivit PsNews.

Întrebat ce părere are de faptul că Robert Negoiţă l-a criticat dur pe Niculae Bădălău, dar şi majoritatea parlamentară care l-a votat pe acesta pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, Ciolacu a precizat: „În ’89, cel mai important drept pe care ni l-am câştigat este acela de a ne exprima liber. Acest lucru îl putem face în ceea ce priveşte spaţiul public, cât şi intern, în cadrul unui partid. Eu aş prefera astfel de ieşiri să le avem în interiorul partidului, dar este opinia domnului Robert Negoiţă şi nu este la prima abatere, din câte ştiu”

Marcel Ciolacu a dat asigurări că Negoiţă nu va fi sancţionat pentru această luare de poziţie.

„Nu am sancţionat pe nimeni, nu am sancţionat nici pe cei care mă atacă pe mine, dar asta nu înseamnă că, la un moment dat, nu o să mi se piardă răbdarea, nu neapărat în ceea ce îl priveşte pe Robert Negoiţă” a spus el.

Negoiță a spus că aerul în PSD este „irespirabil” și amintește că Bădălău a fost condamnat pentru furt în trecut, iar acum ajunge să verifice „bugetele publice ale României”. ”Lupul paznic la oi” a fost concluzia lui Negoiță despre Bădălău.

Related posts

Mircea Balmuș

Andrada Ionescu

Ionela Marinescu

George Dumitrescu

Klaus Iohannis cere PSD să participe la votarea noului Guvern. „Ei spun acum că nu e vina lor”

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban: „baroni și baroneți roșii” țin România captivă

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban: PSD și Pro România sunt vinovate de instigarea populației la nerespectarea regulilor

Constantinescu Gabriel

George Daniel Pînzaru

Andreea Cristescu

Leave a Comment