Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit „subit” la vârsta de 30 de ani, în brațele iubitei sale în urma unui anevrism. El își descoperise microcheaguri în sânge pe are le pusese pe seama vaccinurilor ARNm COVID-19.

Jo Lindner, cunoscut pe rețelele sociale ca Joesthetics, era urmărit de aproape 9 milioane de oameni pe Instagram, în timp ce pe YouTube avea aproape un milion de followeri și aproximativ 500 de milioane de vizualizări ale clipurilor sale video.

Jo Lindner locuia în Thailanda, alături de iubita sa, și posta constant pe rețelele sociale clipuri video în care se antrena sau în care le oferea oamenilor sfaturi pentru sănătate.

Vedeta de culturism a apărut, în urmă cu trei săptămâni, la podcastul lui Bradley Martyn și a discutat despre cum i s-au schimbat analizele de sânge după vaccinurile cu ARNm COVID-19 și cum i s-au descoperit micro cheaguri de sânge în urma unei test special, transmite B1TV.

 

Starul din culturism care era și influencer a murit tragic la 30 de ani, în brațele iubitei sale

Tânărul german în vârstă de 30 de ani a murit în brațele iubitei sale, cunoscută drept Nicha, după ce ar fi suferit un anevrism. Aceasta a postat un mesaj, după moartea sportivului, în care a explicat că acesta a murit în brațele ei.

„Ieri, s-a stins din cauza unui anevrism. Am fost acolo, cu el, în cameră. Mi-a pus la gât lănțișorul pe care l-a făcut pentru mine și apoi s-a întins aproape de mine așteptând să meargă la sală la orele 16.00. Era în brațele mele, apoi totul s-a întâmplat atât de repede”, a scris Nicha pe Instagram.

„Miercuri îl durea gâtul și mi-a spus să îl ating. Atunci am simțit amândoi o umflătură. Cred că s-a gândit că e o durere normală, pe care o simțea ca de obicei. Apoi, după ce a plecat prietenul său de la noi, eu și Joe ne-am culcat în pat. S-a pus pe pieptul meu, stătea cu capul pe brațul meu, a stat așa 20 de minute, apoi s-a ridicat să plece și așa s-a întâmplat totul”, a adăugat iubita influencerului, conform sursei citate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *