Prețul vinului de la masa lui Nicolae Ciucă de la masa cu Remus Borza și milionarul Dan Ostahie a ținut prima pagina a presei din România. Prețul vinului a ajuns la 16.900 de lei, dar ar fi cu mult exagerat.

Ca un bulgăre care se rostogolește și se mărește pe drum, sticla de vin a devenit în cele din urmă subiect de interes mediatic, conform evz.ro.

Prețul vinului a fost supraevaluat de 42 de ori, de la 16.900 de lei la 350 de lei. Nu este clar cine a fost în spatele acestei dezinformări și cine ar avea interesul să îl prezinte pe Ciucă într-o astfel de ipostază luxoasă, însă informația putea fi ușor verificată.

Chiar și în cazul în care vinul Petro Vaselo, un vin de la Cramele Recaș, din zona Timiș, nu ar fi fost achiziționat direct de la producător, o simplă căutare pe internet ar fi arătat că prețurile de vânzare se situează între 350 și 800 de lei, departe de suma astronomică de 16.900 de lei.

Modul în care s-a aflat despre prezența celui de-al doilea om în stat la restaurant ridică, de asemenea, semne de întrebare. Conform unor surse politice, dezvăluirile au fost făcute de o televiziune de știri, sugerând o posibilă implicare a lui George Copos, proprietarul turnului Ana Tower, unde se află restaurantul unde cei trei au fost întâlniți. Fără implicarea lui George Copos, sursa spune că nu ar fi fost posibilă organizarea întregii operațiuni.

De asemenea, un restaurant situat la etajul 25 este un spațiu în care nu se poate filma fără aprobarea proprietarului.

Nicolae Ciucă s-a întâlnit duminică seara, la un restaurant din București, cu Remus Borza, consilierul său, și Dan Ostahie, fondatorul companiei Altex. Conform informațiilor disponibile, nota de plată a fost achitată de cei trei împreună, și nu doar de către proprietarul Altex, așa cum s-a sugerat inițial.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *