Marcel Ciolacu și coaliția PSD-PNL au decis data alegerilor prezidențiale. Data de când Iohannis nu va mai fi președinte

Coaliția PSD-PNL a decis să organizeze alegerile prezidențiale pe data de 15 septembrie pentru primul tur și pe 29 septembrie pentru al doilea tur, conform informațiilor provenite de la surse politice.

În privința Primăriei București, se pare că decizia privind candidatul comun al PSD și PNL va fi luată în următoarele două săptămâni, urmând să fie determinată pe baza a trei sondaje de opinie care vor evalua potențialii candidați, transmite B1TV.

Premierul Marcel Ciolacu a confirmat tendința coaliției de a avea un candidat comun pentru funcția de primar al Capitalei și a indicat faptul că mai multe detalii vor fi disponibile după finalizarea negocierilor interne și atingerea unui consens. Declarațiile liderului PSD sunt întărite și de cele ale președintelui PNL, Nicolae Ciucă, care a menționat consultări în legătură cu posibile sondaje sociologice ale unor persoane, inclusiv ale omului de afaceri Dan Ostahie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *