Actualitate

Cum ajută PMP românii după coronavirus

Ioana Constantin ne spune cum ajută PMP români pentru a trece peste impactul creat de pandemia coronavirus. Partidul Mișcarea Populară sprijină populația cu o platformă. Oamenii pot accesa platforma solutiata.ro și pot veni cu propuneri pentru a îmbunătăți legislația.

„Cele mai bune propuneri sunt transformate de PMP în inițiative legislative în Parlamentul României. Așteptăm propunerile voastre pentru agricultură, mediu, sănătate, economie, educație sau turism. Patriotismul înseamnă implicare, înseamnă fapte!”, explică secretarul adjunct al PMP.

Atunci când este accesată platforma, pe oameni îi așteaptă un mesaj de întâmpinare. Cei ce accesează site-ul sunt întrebați dacă sunt de acord să primească informații despre această campanie. Astfel, oricine poate veni cu propuneri legislative pentru a trece cât mai repede de această criză provocată de coronavirus. Mai mult, toate propunerile sunt publice și pot fi accesate de către oricine.

Olguța Vasilescu o atacă pe Ioana Constantin.

Nu cu mult timp în urmă, Ioana Constantin a fost atacată de Lia Olguța Vasilescu. După apariția televizată a secretarului adjunct PMP, Olguța Vasilescu nu a ezitat să își expună punctul de vedere. „Doamna Constantin, fost secretar de stat la Ministerul Muncii pana mai ieri, in guvernul PNL, isi da cu parerea despre pensiile speciale si da vina, cum altfel, decat pe PSD care le-ar fi inventat si crescut. Domnita care a cerut sa se creasca din nou pensiile speciale, pe guvernarea PNL, da acum lectii… Cat tupeu sau cata prostie! Si spun prostie fiindca dupa ce a cerut abrogarea ordonantei respective (59/2017) in parlament, guvernul Orban s-a aparat spunand ca n-a stiut secretarul de stat despre ce e vorba! Se vede si in emisiunea asta! Ea ii da tot cu PSD-ul care a crescut pensiile nesimtite… Astia sunt „specialistii” PNL: chelneri, ciocli, coafeze si lautari!”, declară Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Ion Poșircaru

Andreea Cristescu

Marcel Ciolacu merge la alegerile PSD cu Lia Olguța Vasilescu: „S-a terminat această luptă pentru funcţii”

Constantinescu Gabriel

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

Marian Cristian Neagu

A.M. Ionescu

„Am fost borfaș la viața mea”. Înregistrări incendiare cu un candidat la primăria unui sector din București

Mircea Azar

Președintele Iohannis nu va promulga legea care interzice identitatea de gen în școli

Leave a Comment