Oana Roman mânca bătaie de la tatăl ei, Petre Roman, fostul premier al României din anii 90. Ea a vorbit despre abuzurile tatălui din copilăriei, care îi administra corecții „de vedea stele verzi”, într-o epocă în care educația copiilor era normal să aibă loc, uneori, și cu parul.

Oana Roman era bătută de tatăl său, Petre Roman, în timp ce mama ei, Mioara, era neputincioasă și nu putea să intervină. Traumele din copilăria ei au rămas nevindecate, iar relația cu Petre Roman s-a deteriorat. Cu toate acestea, Oana și mama ei au o relație strânsă și se sprijină reciproc prin orice împrejurări, a mărturisit ea pe rețelele de socializare.

Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa”, a mărturisit Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Oana Roman admite că a fost un copil rebel, dar justifică acțiunile tatălui său din acele momente. Însă, ea afirmă că a rămas profund afectată de acele evenimente și că nu poate să le uite vreodată, potrivit B1TV.

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite.

E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai mărturisit Oana Roman.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *