firea 1

Gabriela Firea, apărătoarea lui Petre Roman. Fostul președinte al PD-ului este primul pe lista de consilieri generali din partea PSD.

„Intre un poliglot si un ministru al Educatiei care pronunta PepsiGlas, ce alegeti? Eu sunt onorata sa fac echipa cu un bursier de studii doctorale la Toulouse (Franta), profesor universitar, care vorbeste fluent 4 limbi straine – franceza, spaniola, engleza, italiana, absolvent ca sef de promotie al Liceului de informatica din Bucuresti si a Facultatii de Energetica. L-am descris succint pe fostul premier, ministru de externe si senator Petre Roman. E greu sa recunosti performanta profesionala a unui om, cand esti inconjurat si sustinut de corigenti!„, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul capitalei este de părere că Petre Roman este un om cu o cultură vastă și nu merită să pățească asta. „Adversarii mei si-au varsat azi veninul catre Petre Roman, un om cu o cultura vasta si cu o experienta politica de netagaduit! Incerc sa le inteleg frustrarea, ei fiind propusi si sustinuti de oameni care siluiesc limba romana in toate iesirile publice, dau dovada de fracturi in logica si, mai grav, sunt inconjurati de oameni care dau tunuri la guvernare. Tunuri pe care vor sa le mute la Primaria Capitalei!”, adaugă aceasta.

Gabriela Firea încheie prin a o ironiza pe Monica Anisie. „Ca sa inchei tot cu un citat celebru din opera ministrului Educatiei – un reprezentant de frunte al Dreptei Unite -, astazi traim vremuri pentru care nu am fost pregatiti INAINTE!” Bine ca nu am fost pregatiti… dupa! Ok!! Mergeti asa tot inainte!!”.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *