Cum se simte Mugur Mihăescu după ce a fost infectat cu Omicron. Actorul este dublu vaccinat și s-a infectat alături de toată familia, după o călătorie în Spania. El a povestit cum se simte la câteva zile de la debutul bolii.

Mugur Mihăescu a povestit într-o intervenție la Antena 3 că s-a infectat cu COVID-19 după ce a călătorit în Spania, unde sunt întegistrate zilnic foarte multe cazuri cu tulpina Omicron. Cât priveşte starea sa, spune că are o formă uşoară şi se simte ca şi cum ar avea un guturai.

Cum se simte Mugur Mihăescu, vaccinat cu două doze și infectat cu Omicron.

Da, sunt vaccinat cu două doze, am COVID. Eu am zis că e Omicron, nu am făcut secvenţierea, doar că am venit din Spania, acolo unde sunt sute de mii de cazuri pe zi.

Imediat, a doua zi, nevasta mea a avut simptome, apoi eu. E ca un guturai la mine. Am nas înfundat, tuse, dar nu febră, nu e ca gripa. Gripa e horror”, a povestit Mugur Mihăescu, cunoscutul actor din trupa „Vacanța mare” duminică, într-o emisiune la Antena 3.

România a intrat în valul 5 al pandemiei – Omicron

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a declarat că România a intrat în valul 5 al pandemiei de coronavirus și că suntem pe locul doi sau trei în Europa în ceea ce privește trendul de creștere al numărului de infectări.

Evident că am intrat în valul 5. Erau de câteva sute de cazuri pe zi, acum discutăm de câteva mii, chiar dacă pare că situaţia s-a stabilizat de vreo patru – cinci zile.

Suntem pe unul dintre cele mai rapide trenduri de creştere din Europa, pe locul doi sau trei, aşa că nu avem niciun motiv să ne relaxăm, ci trebuie să fim extrem de atenţi” a spus Rafila.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *