mugur mihăescu

Mugur Mihăescu a anunțat, joi seară, că s-a infectat cu tulpina Omicron, deși este vaccinat. Actorul a transmis vestea tristă de acasă, prin intermediul unui apel video, acesta aflându-se în izolare împreună cu familia sa. Din fericire, starea îndrăgitului actor este una stabilă, motiv de bucurie pentru fanii săi, dar și pentru românii care se tem de noua variantă Covid-19.

Potrivit declarațiilor făcute de Mugur Mihăescu, în direct, la TV, simptomele sunt ușoare, de guturai, așa încât nu există niciun motiv de temeri.

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital.”, a transmis Mugur Mihăescu, la România TV.

Întrebat dacă infectarea cu Omicron este oficială, actorul Mugur Mihăescu a explicat că a făcut un test care i-a ieșit pozitiv, așa că cel mai probabil, este vorba tot de Omicron: „Eu da, am Omicron. Eu m-am testat, am făcut un test acasă, cred că am şi eu Omicron”.

În urmă cu câteva zile, reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății au declarat că apar din ce în ce mai multe dovezi care atestă că infectarea cu tulpina Omicron nu generează pneumonii severe, asemeni variantelor anterioare, așa încât, virusul afectează mai mult partea superioară a corpului, mai exact, căile respiratorii superioare, provocând simptome mai blânde.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat în şedinţa de miercuri hotărârea privind propunerea prelungirii stării de alertă şi a măsurilor pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Guvernul a aprobat joi HG-ul care merge în Monitorul Oficial.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *