Posted inActualitate

Dacian Cioloș sare în apărarea lui Cătălin Drulă: ”La muncă, domnul Grindeanu!”

Un guvern investit rapid este prioritatea premierului desemnat Cioloș
dacian cioloș

Liderul USR, Dacian Cioloș, a ieșit public cu un mesaj în apărarea fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care a fost criticat de Sorin Grindeanu într-un schimb de mesaje pe rețelele de socializare.

Cioloș a spus despre Drulă că timp de 10 luni cât a fost ministru ”nu s-a plâns deloc și a muncit în fiecare zi” în timp ce pe Sorin Grindeanu l-a apostrofat pentru că ”a călcat pe greblă dând vina pe greaua moștenire”.

Dacian Cioloș l-a invitat pe Sorin Grindeanu ”la muncă” și a spus despre acesta că a fost ”tăvălit și umilit” de Liviu Dragnea, iar acum ”are senzația că e chiar ministru la Transporturi”.

”La muncă, domnule Grindeanu! Și lăsați justificările, că nu vă ajută. De câte ori ajunge în vreo funcție publică, Sorin Grindeanu ține neapărat să se facă de râs. După ce a fost tăvălit și umilit de Liviu Dragnea, pentru care a jucat cu succes rolul de interpus, de păpușă politică gata să distrugă justiția, domnul Grindeanu are senzația că acum chiar e ministru la Transporturi. Așa că primul lucru pe care a găsit de cuviință să-l facă a fost să calce pe greblă dând vina pe greaua moștenire de la Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

„În cele doar 10 luni de mandat, Cătălin Drulă nu s-a plâns deloc și a muncit în fiecare zi pentru marile proiecte de infrastructură ale României, pentru care a și obținut bani – și din bugetul național, și prin PNRR. Șantierele deschise sau redeschise în mandatul lui le-a văzut toată lumea, viteza de execuție a lucrărilor, de asemenea.Ca orice pesedist competent, Sorin Grindeanu a început cu scuze pentru că lucrurile nu se mișcă la fel de rapid și nu face altceva decât să demonstreze că nu cunoaște nici domeniul pe care l-a pus partidul să-l gestioneze și nici elementele bunului-simț elementar în viață, dar și în politică”, a mai spus Dacian Cioloș.

„Și, ca să fie meniul complet, am văzut, de curând, că s-a lăudat cu OUG 14, care a anulat OUG 13, unul dintre cele mai grave derapaje pe justiție din ultimii 30 de ani. Domnule Grindeanu, dacă tot sunteți la momentul aducerii aminte, spuneți oamenilor cu bărbăție cum ați fost conștient că, dacă încercați să-l scăpați pe Dragnea de închisoare, România pierdea marea șansă de a intra în Schengen în 2017, lucru pe care vi l-am spus la momentul de predare-primire a mandatului de prim-ministru”, a mai spus Dacian Cioloș.

„Și ați ratat-o. Încercați să nu ratați și această a doua șansă, pe care – în treacăt fie spus – nu o meritați. Așa că, din decență pentru români, vorbiți mai puțin decât o faceți și munciți mai mult decât mințiți”, a mai spus Dacian Cioloș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version