dan barna

Fostul vicepremier Dan Barna îl acuză pe Florin Cîțu de o răzbunare pentru că a fost demis prin moțiune de cenzură.

Deputatul USR Dan Barna a scris joi, pe Facebook, că din miliardul de lei, alocat de guvern din Fondul de rezervă, pentru proiectele locale, niciun leu nu a fost dat și primăriile conduse de USR.

„Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, a scris Dan Barna pe Facebook.

El precizează că, prin această decizie a premierului, cei care suferă la final sunt sutele de mii de cetățeni care locuiesc în aceste localități

„Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a completat Dan Barna.

Guvernul a alocat miercuri peste un miliard de lei, din Fondul de rezervă, pentru proiectele locale, banii ajungând la 2.756 de administrații locale din România, poitriv unui anunț făcut de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

USR a anunţat, joi seară, delegaţia care va participa la consultările de luni de la Cotroceni. Delegaţia va fi condusă de preşedintele aprtidului, Dacian Cioloş, care va fi însoţit de Dan Barna, Anca Dragu, Stelian Ion şi Cristian Ghinea, potrivit News.
”Biroul Naţional al USR a stabilit, într-o şedinţă, joi seară, delegaţia partidului pentru consultările de la Cotroceni: Dacian Cioloş, Dan Barna, Anca Dragu, Stelian Ion şi Cristian Ghinea.Delegaţia USR va merge cu un mandat clar în privinţa reformelor pe care viitorul premier trebuie să le îndeplinească într-un calendar asumat de toate partidele care formează coaliţia de guvernare”, a transmis, joi seară, USR PLUS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *