Viorica Dăncilă afirmă că o guvernare PSD în 2020 arăta mai bine decât guvernarea PNL. Fosta prim-ministru a României îi transmite un mesaj lui Ludovic Orban.

“Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii. Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima șomajului, că pensionarii și-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (așa cum am promis în Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor), că toți copiii ar fi avut deja alocațiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dăncilă este de părere că Guvernul Orban a indus frică în societate. “Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor, să inducă frica în societate și să irite tot mai mulți români cu politizarea distrugătoare a administrației. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment județele și afectează grav șansele comunităților locale la dezvoltare.”, adaugă acesta.

Viorica Dăncilă le sugerează românilor să voteze cu PSD la alegerile de la finalul lunii. “Pentru a face față acestei situații dificile, românii trebuie să știe că se pot baza în continuare pe PSD, pe primarii destoinici ai partidului, pe președinții dinamici ai consiliilor județene din partea PSD, pe toți aleșii noștri locali. Cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD, pentru eficiență în administrație, pentru acel partid care pune românii pe primul loc!”, încheie ea.

Leave a comment

Lasă un răspuns