Image default
Actualitate

Radu Banciu: România va avea cel mai mare număr de morți din Uniunea Europeană din cauza COVID-19

Decesele cauzate de coronavirus vor urca cel mai mult în România față de celelalte țări ale Uniunii Europene, crede Radu Banciu. Realizatorul TV a pornit de la declarația lui Alexandru Rafila, care a spus că la noi în țară vaccinul comandat de UE va ajunge atunci când va fi disponibil, dar autoritățile nu vor fi capabile să gestioneze administrativ vaccinarea în masă.

Alexandru Rafila care deja ne-a pus în garda că-n perspectiva introducerii unui vaccin patentat până undeva la mijlocul anului viitor, România fiind membră a Uniunii europene a primit și ea niște saci cu vaccinuri. Stiți care este marea problemă a lui Rafila: omul se îndoiește că România ar avea capacitatea de a-și vaccina cetățenii întrucât noi nu avem nimic pregătit pentru asta. PSD-ul, care se ocupă de pensii nu a luat niciodată în calcul, dar nu că ar fi luat-o guvernele PNL” a spus realizatorul TV, citat de publicația Știri pe Surse.

Decesele cauzate de coronavirus vor ajunge la cel mai mare nivel din UE, consideră Banciu. România va avea cel mai mare număr de morți din cauza COVID-19, în doi ani, crede Radu Banciu.

Lucrurile încep să se vadă, România are cei mai mulți morți de COVID în momentul de față din Uniunea Europeană, raportat la perioada pe care o traversăm. Avem de 10 ori mai puțini morți decât Marea Britanie, îi depășim în maxim doi ani…Atenție! De astăzi, în doi ani, România va avea cel mai mare număr de morți de COVID din Uniunea Europeană. Deocamdată, ne e teamă că deși deși vine vaccinul, în gara noastră nu-l poate opri nimeni din cauza corupției, birocrației și incompetenței. România nu este pregătită să administreze vaccinul”, consideră Banciu.

Related posts

Cum ne salvam din toamna ? (8)“Salvarea” Ro = cafteala + buzunareala. GENERALIZATE!

Constantinescu Gabriel

Medicul Virgil Musta a explicat cele trei măsuri simple care ne pot feri de coronavirus

Constantinescu Gabriel

Vaccinul AstraZeneca-Oxford ar putea fi aprobat în Europa pe 29 ianuarie. Producătorul a depus marți solicitarea la EMA

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment