descarcare 1

Vladimir Putin va aduce pacea în lume, chiar dacă pentru asta este obligat să pornească războaie. Este, pe scurt, concluzia unui discurs ținut de Ramzan Kadîrov și transmis de televiziunea cecenă cu subtitrare în engleză. 

„Președintele nostru ia întotdeauna deciziile corecte. De exemplu, în Siria, organizațiile teroriste au fost distruse prin măsuri luate la timp, iar în acest fel țara noastră a rămas în siguranță.În același fel, prin implicarea în Ucraina, statele occidentale au făcut tot ce le stă în putere să ne distrugă statul. Dar președintele a luat la timp măsurile necesare ca să asigure securitatea țării noastre.Pe teritoriul Ucrainei a înarmat forțele noastre, ca să lupte cu teroriștii, șeitanii (diavoli, n.r.)”, a declarat Ramzan Kadîrov

„Noi, cecenii, musulmanii… vreau să ascultăm cu toții cuvintele președintelui nostru și să ne apărăm statul. Doar atunci va fi pace în lumea noastră. Așa cum președintele patriei noastre a spus, foarte înțelept: La ce ar folosi o lume fără Rusia? La ce ar folosi o lume fără Cecenia? Noi trebuie să ne asigurăm că va fi pace în lume”, a declarat Ramzan Kadîrov.

Sursă foto: Kremlin.ru

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *